Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 24. maaliskuuta 2012

Meidän kuulumisia

Miten nää päivät juoksee ohi?
Aika menee hurjaa vauhtia ja taas saa miettiä, että joko siitä on jo melkein viikko kun tein edellisen postauksen? huh....
Joo, eli meillä isi on viettänyt sairas lomaa. Lenssu kaataa isommankin ihmisen sohvan pohjalle...
Onneksi minulla ja lapsukaisilla sairastelu ovat historiaa (koputtaa puuta!) ja toivotaan ettei uusia tule. 

Näin auringon paistetta nauttiessa kaipaa itsekkin värejä elämään ja niitä on yritetty vaatekaapsita hakea...


(joo ja äidillä joku ysäri-panta, mut pakko ku tukka on ihan kaamee, onneksi maanantaina pääsee kampaajalle. Siitä lisää myöhemmin)
Tuo V:n Popin mekko on muuten erittäin pitkäkäyttöinen ollut ja vielä vaan sopii. Hyvä niin :)

Isompi herra onkin päässyt testaamaan välikausi tamineita. Tänäkin keväänä, meillä luottemerkin haalari, eli Polarn o. Pyret välikausihaalari. Ja kaikki pieneksi jääneet haalarit odottavat pikkusiskon kasvamista. Jemmasta löytyy vihreä ilman huppua kahdella vetoketjulla, viime kauden ihana harmaa ja luulempa että tämäkin jää jemmaan :) 


  Eli musta värikkäillä vetskareilla! Seurakseen tämä puku sai turkoosia, eli Reiman pipon ja viime keväänä hankitut Hai-saappaat. Välikausi hanskat Reiman. (V:n nukkuessa on kiva hakata jäätä ja kuopia lunta, ei se sisko siihen herää!)

Viikon loppu on mennytkin nimppareita viettäessä, mummolassa luuhatessa ja Hoplopsissa. Sanomattakin varmaan selvää että ihan just täytyy köpiä sänkyyn, ettei nukahda tähän. :)
Arki ja viikonloput syövät tätä äitiä aika paljon, nimittäin kumpainenkin näistä lapsista rakastaa liikkumista ja äksöniä. JA herätä pitää viimeistään puoli seitsämän. Joka päivä. Ja sitten joku väittää vielä ettei sisarukset ole samanlaisia!  V sentään nukkuu nykyään omassa sängyssä eikä juo maitoa  pullosta öisin. Hurraa!! 

Mutta nyt, hyviä unia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti