Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 15. maaliskuuta 2012

...

Eilen pääsin/jouduin kauppa reissulle ja käväisin myös kirpparilla. Eipä ollut hukka reissu! Katsokaapa kuinka kivoja löytöjä!


Meillä vielä molemmat kipeinä joten saa nähdä kuinka monta kotipäivää meillä on, ennen kun päästään haistelemaan muitakin tuulia kuin kotipihan..

Tässä yksi pihalla nukkuja juuri herännyt :)


Äidin söpis :)

Toinen, vähän isompi söpis varmaankin jo paranemaan päin kun kuumetta ei tunnu olevan ja sipsit maistuu. Joo, olen paska mutsi ja syötän kipeälle lapselleni jäätelöä ja sipsejä. Meillä ei yleensä herkutella kuin viikonloppuisin mutta eilen ihan kylmästi vaan menin ja ostin herkkuja. Piste.

Ja eilen menin ja kaivoin myös ompelukoneen esiin pitkästä aikaa. Saa nähdä, jos sais vaikka jotain aikaseksikin. Nää mukulat vaan tuntuu nukkuvan nykään juuri eri aikaan joten omaa aikaa ei juuri ole. Ehkä jossain välissä. 
Ja taideteoksia on ihan turha odottaa, en ole mestari-ompelija. Kunhan omaksi iloksi ja muiden harmiksi näperrän jotain. Ja jos joskus tulee jotain valmista voin sen teillekin näyttää.

Aurinkoista loppuviikkoa!

P.S Nimeltämainitsematon henkilö tarkkaavaisena luki aikoja sitten että meille on tulossa uusi auto. Ja tulikin. Vuosi mallia -00. Tästä pääset kurkkaamaan millainen kosla tuli. Ilmoituksessa auto poikkeaa meidän autosta hieman. Meillä siis vihreä ei musta. Eikä mitään erikosvanteita sun muuta tuboa ja meillä 2,4. Mutta muuten aika lailla sama.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti