Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 19. maaliskuuta 2012

Maanantain ja edellisen viiko kuulumiset

Moikka pitkästä aikaan!!
Sairastelun merkeissä on viime viikko vietetty. Perjantaina lääkäri antoi diagnoosin: molemmilla korva tulehdus ja luultavasti myös liikkeellä oleva influenssa. Antibiootit molemmille. Jotka vetävät pienten pakit ihan sekaisin :(
Ja kun lapset näyttävät paranemisen merkkejä, äiti ja isi saavat osansa eli nyt vuotaa nokka!!
Että sellaista... voitte vain kuvitella kuinka ihanaa on meidän perheen arki on ollut... äidin päälle on useammankin kerran oksennettu, yöllä ja päivällä. Siis yskän kohtaukset ovat päättyneet siihen, että oksu tulee. Ei kiva!

Mutta tänään on ollut hyvä päivä!Vauhtia on pitkästä aikaa riittänyt molemmilla :)

Ja viime viikolla tuli myös äidille uusi luuri. Love it! Mutta, kuten meillä aina uusia tavaroita hankkiessa, mutkia oli matkassa ja pahasti ennen kuin saatiin luuri pelittämään. Puhelimella ei voinut soittaa tai tehdä paljoa muutakaan, asiakaspalveluun soittaessa kukaan ei tiennyt minulle lähetetystä puhelimesta mitään!! Lisäksi jouduin tänään kahden lapsen kanssa käymään operaattorin liikkeessä jotta asiat saataisiin toimimaan. Olin erittäin tyytymätön asiakas! Ja syystä! Ja jos en olisi avannut siellä suutani ja kysynt, että kai nyt on kaikki kunnossa niin perässä olisi tullut jätti lasku. Jatkuva netti (jonka olin myös tilannut tähän puhelimeen) ei ollut kytketty päällä, eikä siitä myöskään ollut mainintaa missään!! Joo kiitti vaan!
No kaiken fiaskon jälkeen, kädessä on toimiva, ihana, uusi pule!

TADAA!!
Nyt on peli taas vähäksi aikaa.

Ja niin... en voinut vastustaa... kevääksi sisarukset samistelevat :)

(huomaa äidin villasukkaa kuvassa)

Mini Rodinin kevät/kesä malliston haalari ja takki. Aivan ihana vihreä sävy. Muutenki tykästyin ko. merkin vaatteisiin aika lailla. Ehkä meille lisää niitä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti