Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 19. joulukuuta 2011

Viisi päivää jouluun on..

Joo, tosiaan joulu se tulee vaikka mitään ei tee. Jotenkin tänä vuonna on joulufiilis kateissa. Ulkona sataa ja tuulee ja on pimeää. Ja mitään en kerkeä tekemään mitä olin ajatellut. En ole väkertänyt joulukoristeita, en tehnyt jouluruokia, en leiponut, paitsi kerran A:n kanssa pipareita ja eilen joulutorttuja ilman luumuhilloa. Niin, ja enkä edes tee. Vaikka rakastan itse tehtyjä asioita niin nyt vain en ole jaksanut. Onneksi tänä vuonna lähdemme koko porukka äidin helmoihin syömään laatikoita ja koristelemaan kuusi.Viime jouluna meillä oli keittiöremontti juuri valmistumassa ja jouluksi palattiin vielä hieman keskeneräiseen remonttiluukkuun. Ja minä odotin, eli olin kuoleman väsynyt. Ja olimme evakossa kotoa. Ja opiskelin. Ja mies teki remppaa. Että sillälailla.

Ennen V:n syntymää ajattelin että kyllä kaksi lasta menee siinä kuin yksikin. Väärässä oli. Vaikka kuopus on ihanan nauravainen ja helppo verrattuna esikoiseen, tuntuu että nyt tulisi loma tarpeeseen. Esikoinen on hankalassa iässä jossa mikään ei kelpaa ja "minä itse". Plus että mies tekee tyyliin 7pvä/vko:ssa töitä 12h. Että tee tällä yhtälöllä nyt sitten jotain luovaa ja kaunista.

No joo, valitus sikseen. Täytyy muistaa olla tyytyväinen siitä mitä on eikä vain miettiä mitä ei ole. Onneksi lapset ovat olleet terveitä . Ja jouluna alkaa miehen loma, jee!

Joululahjoista tiedän sen verran että omat ostokset on tehty. Ja että meille tulee uusi pöytäliina, kiitos ihanan anopin. Tämmöinen meille kotiutuu jossain vaiheessa http://www.wilhelmiinankammari.fi/PublishedService?file=page&pageID=9&itemcode=product-2028
 ME HAPPY!!

Kait se joulu tulee ja menee, minä aion ainakin syödä kilon suklaata ja olla perheeni kanssa.Piste.


Loppuun muutamia ihanuuksia mihin olen netissä törmännyt :)

kuva: http://www.ratkiriemu.fi/index.php

kuva: https://www.metsola.co/

kuva: https://www.metsola.co/ (sii pojalla ihanat vaatte, oma poika on ihanin!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti