Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 10. joulukuuta 2011

Joulua...

Monista blogeista on saanut lukea joululahja toiveita, niimpä minäkin voisin muutaman tänne laittaa...

Eli itselleni on ollut tänä talvena hakusessa talvitakki. En haluasi mustaa takkia kun niitä on ollut jo niin monena vuotena, joten vähän väriä kaipaisin tähän talveen. Tässä muutama minkä olen löytänyt jotka miellyttävät minun silmää :)

Tämä takki on suomalaisen Joutsen-merkin valmistama ja on tämän vuoden City-mallistosta. http://www.joutsen.fi/


Tämän Fjällräven takin voisin ottaa sinisenä, http://www.partioaitta.fi/Etusivu


Tämä ihana Peakin takki olisi varmasti talven hitti :) http://shop.peakperformance.com/fi/item/G40485001/?partner=5304

*Kaikki kuvat ovat yllä mainituista osotteista*

Lapsille ei ole mitään erityistoiveita, heillä on talvivarusteet kunnossa. Ja jotenkin on sellanen kutina että pukki muistaa heitä kyllä.


Olenkohan ollut tarpeeksi kiltti jotta saisin jonkun näistä? Luulen, että taitaa käydä niin, että sitte tammi-aleista täytyy joku napata itselleni, toivottavasti jonkun näistä :)

3 kommenttia:

 1. Kaksi viimeistä kelpais kyllä mullekin :)

  VastaaPoista
 2. Ne on kyllä ihania... Ja mun milestä mä oon oikeutettu saamaan uuden talvitakin kun sattuneesta syystä en viime talvena viittiny sellasta hankkia :) Se on kyllä kumma että lapsille talvi/välikausi ulkovaatteita hankkiessa ei kauheasti tingi laadusta, mutta kun itselleen katselee ulkovarustusta niin johan hinnat hirvittää vaikka samaa takkia käyttäisi 10 vuotta!
  Ehkä satsaan joku päivä itseeni ja oikeasti hankin jonkun laatu-takin :)

  VastaaPoista
 3. Näinhän se menee että lapsille sitä parasta, ja itselle sitä mihin jää rahaa :) Ja parempi niin päin. Paljon nimittäin näkee niitäkin mammoja ketkä on itse vimosen päälle ja lapsilla päällä ihan mitä sattuu. Kyllä minäkin haaveilen uudesta talvitakista, ehkä sieltä allareista löytyykin joku helmi kohtuulliseen hintaan :)

  VastaaPoista