Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 28. helmikuuta 2012

Reissu kuvia ja muuta höpinää

Terveiset Vierumäeltä!! 
Meillä viikonlopun mittainen reissu oli onnistunut ja kaivattu. Yövyttiin vuokratussa mökissä, käytiin ulkoilemassa, hiihtämässä ja uimassa. Syötiin ja kunhan vain oltiin. Ja voin lämpimästi suositella! Lisätietoa voit kurkkia täältä

Tässä muutama kuva

Ja voi V minkä teit!!!!
Eli meillä seistään tukea vasten ihan kunnolla!! Ikää on puoli vuotta!

Eli voitte vain kuvitella millaista meillä arki on kun on isoveli (josta ei meinaa kuvia saada, ei sitten ollenkaan) joka ei vauhtia ja vaarallisia tilanteita pelkää plus vauva joka konttaa ja seisoo ja liikkuu muutenkin hyvin ikäisekseen. Tähän kun lisätään vielä, että tietysti yölläkin pitää seistä ja aamulla isomman kanssa nousta yös virkeänä, niin on kai sanomattakin selvää että tää mamma on lievästi sanottuna vähän väsynyt. Energiaa ei oikein riitä. Ulkoilut on ollu vähän niin ja näin, purkkiruokia kuluu jonkin verran ja kämppä on kuin yhtä suurta kodinhoitohuonetta. Plaah. 
Kaikki arjen piristykset ovat siis enemmän kuin tervetulleita... 
 
... ja näitä on tullut tehtyä. Ovat menossa ystävän imetystyynyn koristuksiksi.
Söpöjä ja helppo tehdä!


3 kommenttia:

  1. Voi miten täydellisen ihania pitsikukkasia, kyllä mun imetystyynystä tulee huippu hieno :) Kai me nähään huomenna sitten?

    VastaaPoista
  2. Jep!! Huomenna tää konkkaronkka tulee, olethan valmis? :) Soittelen vielä aamuusta meidän aikataulua.

    VastaaPoista
  3. Juu valmiina ollaan :) Mä varmaan heräilen joskus 9-10 aikaan ja sen jälkeen saa tulla! Muistin taas että meillä on naikkarilla se monikkovalmennus huomenna mutta sinne tarttee lähteä vasta joskus kahden jälkeen ajelemaan joten hyvin keretään kahvittelemaan :)

    VastaaPoista