Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 10. tammikuuta 2012

Katse kohti kevättä

Vaikka ihana luminen talvi tuli vihdoin alkavat ajatukset olla jo keväässä. Kaikista suurin asia on se, että äitiysloma päättyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HUI! Aika on rientänyt kahden lapsen kanssa oikein siivillä enkä voi uskoa että kohta se jo päättyy. Haikeudella jään kaipaamaan kaikkia niitä hetkiä joita olen saanut kokea. En kyllä aio vielä äitiysloman päätyttyä jatkaa opiskeluja vaan tarkoitus olisi olla vielä kesä lasten kanssa kotosalla mikäli se vain suinkin on mahdollista. Eletään sitten vaikka pyhällä hengellä.

Ja V! Voi V miten olet kasvanut! Pienestä tummatukkaisesta vauvasta on tullut soseita syövä, eteenpäin menevä kerrassaan ja ihastuttava pieni neiti! Ja voi A! Uskomattoman isoksi olet hurahtanut. Jutut senkun paranevat päivä päivältä. Sinun kasvamista olen seurannut välillä onnen kyyneelt silmissä, välillä savu korvista noussen. Kaikista ihaninta teidän kanssa on ollut se, kuinka te olette minulle näyttäneet sen mikä on kaikista tärkeintä. Rakkaus. Asiat jotka ennen saattoivat tuntua tärkeiltä, ovat menettäneet merkityksensä ja tilalle ovat tulleet asiat jotka siis ihan oikeasti ovat tärkeitä. Läsnä olo, lukeminen , syöminen, sylissä olo, leikkiminen, jutustelu, peseminen, yhdessä oleminen. Siitä haluaisinkin kiittää kahta suuremmoista lastani.

Ja älkää ymmärtäkö väärin. Ei meidän elämä ole yhtä vaalaenpunaista unelmaa. Ihan tavallista arkea. Mutta välillä asioita miettiessään huomaan vain kuinaka ajatusmaailmani on muuttunut. Ihan perus asiat tuntuvat niiltä tärkeimmiltä. Ja välillä saa huomata kuinka juuri ne ovat niin monilta hukassa. Tämän päivän maailma vaatii koko ajan jotain suurempaa, parempaa, monimutkaisempaa, hienompaa.....Ja ehkä tämä on kaikki osa minun "ammatillista kasvuani". Opiskelen siis lähihoitajaksi. Siinä ammatissa kun pystyy omilla teoillaan vaikuttamaan juuri niihin elämän peruskysymyksiin.....

Oho, tulihan tekstiä. Kaiken näköistä mitä päässä liikku. Hyvä saada sitä välillä uloskin :)

Niin, kuten otsikko kertoo kevääseen liittyy kuvatkin. Eli V:n tulevaa kevättä. A:lle kaikki on ihan auki ja hakusessa. No kerkiihän sitä vielä, vai mitä?
Ylin kuva on isoveikalta perittyjä, seuraavassa kuvassa on tuttavaperheen tytöltä perittyjä samoin kuin toiseksi alin kuva. Viimeisessä kuvassa kirpparilöytönä meille kotiutunut ihana Reiman-haalari sekä taas tuttavaperheen tytöltä ostettuja. On muuten hirveen kätevää kun pystyy lastenvaatteita kierrättämään ns. päikseen eli idealla "ota sinä mitä tarvitset niin minä otan teiltä mitä tarvitsen". Rahaa kaupan käyntii ei ole kauhaesti tarvittu! Ihan huippua!!
Käyhän muuten kurkkaamassa syötävän suloista blogia jonka päätähdeltä on meille kotiutunut aarteita. http://www.ceelanmetkut.blogspot.com/

Eipä mulla kait muuta tänään ollutkaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti