Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 23. tammikuuta 2012

...

Kun vihdoin molemmat lapsukaiset vetää samaan aikaan päikkäreitä, alkaa äidin luksus aika!
Eli tässä tapauksessa istua rauhassa koneella, juoda kahvia ja vaan olla. Hiljaisuudessa! Tätä voisin haluta lisää! No, mutta parempi hetkikin kun ei yhtään.


(huomaa A:n puoliksi syömä keksi)

Meidän viikonloppu meni oikein vauhdilla. Lauantaina lähdettiin heti aamusta anoppilaan, jätettiin lapsukaiset pulkkailemaan ja nukkumaan ja suunnistettiin kaapin haku reissulle. Ja tälläinen kotiutui monen mutkan kautta. Mutta minä tästä tykkään!
Ensiksi meinasin ahdistua, että onko sittenkin liian pieni, mutta ei olekkaan. Molempien lasten sisävaatteet mahtui hyvin. Niin ja iso kiitos kuuluu appivanhemmille, mm.lastenhoito-, kuljetus-, ja rahoitus avusta! KIITOS!

Kävin myös tekemässä aivan loistokaupat paikallisessa Hemtexissä. Kaasillinen tavaraa maksoi 7,95. Mm. tämä peitto tarttui mukaan (vaikka V ei olekkaan mikään pikkuvauva, piti pikkuinen viltti ostaa hänelle) ja hinta ei päätä huimannut.

Myyjällä taisi tapahtua pieni virhe, mutta ei siitä sen enempää. :)


Eilen sitten huomattiin, että A:lla on noussut kuume, nenä valuu ja yskittää. Plaah!! Taas kipeenä! Raukka oli kyllä kärtty ja veitettiin sisällä koko vaalipäivä. Paitsi kävin kyllä äänestämässä. Nyt täytyy pientä parannella ja ottaa iisisti ettei vaan pahenisi tuo olo.

Kaikki vinkit sairaan lapsen viihdyttämiseen ja olon parantamiseen on tervetulleita. Itselläni ei ole kauhesti kokemusta (onneksi) sairaan lapsen hoidosta kun  A ei ole juurikaan sairastanut. Särkylääkettä on syöty, nenä suihketta laitettu, DVD:t on kovassa käytöss ja mehua on tarjolla.....

Toivottavasti pieni-iso mies parantuu pian!

Että tällasta tänään :)

P.S
Äiti sai tälläisen synttärilahjan, KIITOS! Nää on niin ihanat!

2 kommenttia:

  1. Hieno kaappihan sieltä tarttui mukaan, näyttää vallan näppärältä :) Voi A parkaa, nyt vaan lepoa/panadolia/lastenohjelmia/herkkuja ja syliä niin kyllä se pikkuherra pian paranee :)

    VastaaPoista
  2. Juu kaapista tykkään :)
    A tosiaan tälle talvelle jo toistamiseen sairastaa :( eilen varsinkin syli kelpasi. Nyt ihan tyytyväisenä tapittaa PikkuKakkosta. Toivotaan pikaista paranemista jotta päästään taas pulkkailemaan.

    VastaaPoista