Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 7. joulukuuta 2012

Joulukortti kuvia....

Joo...tänään yritettiin ottaa joulukortti kuvia, mutta kuinkas sitten kävikään. 
Ei yhtään onnistunutta..yllätys :)

Tässä siis muutama epäonnistunut :)
Katotaan mitä tehdään, otetaanko uusiksi vai yritetäänkö jotain keksiä näistä..

Ja muuten pakko vain kehaista, kerranki olen tehnyt itselleni losto ostoksen. Nimittäin sen Ticketin takin. Ihan huippu!


Eipä muuta!

Joulua meillä on muuten fiilistelty, kynttilöin, leivottu tänään pipareita ja torttuja ja kuunneltu "tonttu-musiikkia" eli joululauluja.
Ihanaa!!
Mä oon niin joulu ihminen!

4 kommenttia:

 1. Hihi! Itse tei pari vuotta sitten päätöksen, etten enää lähettele joulukortteja. Tytön ollessa ihan pieni, harrastettiin kyllä kans tuota valokuvakortin näpsimistä ja KYLLÄ. Oli äärimmäisen vaikea saada the otosta aikaiseksi. Kymmeniä ja kymmeniä yritelmiä ennen täysosaumaa. Tsemppiä! Ihan kaunis tunnelmahan noissa jo ottamissasikin kuvissa on :)

  VastaaPoista
 2. Juu, mietinki tässä että pitäiskö lähettää vain ihan tavallisia kortteja. Muistaminen toista on kuitenkin sen kortin tehtävä. Ja kyllä nuo kuvat ihan hauskoja ovat minunkin mielestä :)

  VastaaPoista
 3. Heh,meil tänään samat puuhat. Voin kertoo että eipä onnistunu kuvat meilläkään. Pojista oli helppo napsia söpöt kuvat mutta koitappas laittaa se sisko sinne samaan soppaan niin ei ainuttakaan kuvaa missä kaikilla olis onnistunut ilme samassa kuvassa :D nim.huomenaamulla yritys jatkukoon...

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti teillä onnistuu kortit!! Tsemppiä vain! Mä en enään jaksanut ruveta uusia kuvia ottamaan joten tilasin yhdestä kuvasta kortit netistä...

  VastaaPoista