Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 27. elokuuta 2012

Minä, moi!

Blogin kirjoittaminen on ihan tarkoituksella jäänyt vähäisemmäksi. Mutta täällä ollaan taas!
Hulinaa on riittänyt, ihan perus arkea mutta silti.

Ajattelin tässä hieman valottaa tämän blogin luojaa, eli mistä asioista pidän. Koska sitähän tämä on.
Asioita, jotka ovat minulle tärkeitä ja saavat hymyn huulille, hyvän mielen.

Ja nämä asiat eivät tule tärkeysjärjestyksessä :)

-RUOKA ja siihen liittyvät asiat ja ehdottomasti ruoka ohjelmat!
Kiinnostun luomusta, lähiruoasta, resepteistä (varsinkin sellaisista jotka on mummo kirjoittanut pieneen vihkoon tai kirjaan ja jotka vaan toimivat). Yleensä yksinkertainen toimii loistavasti. Oma ruoanlaitto mentaliteetti on että, katsotaan mitä kaapissa on ja sovelletaan jotain ohjetta.

Hän on muuten yksi suosikeistani tv:ssä:

-MUOTI ja muutenkin ulkoinen habitus. Olen aina ollut kiinnostunut siitä.
Kaupassa silmä osuu aina siihen mikä on yksinkertainen, linjakas, laadukas ja jotenkin omaperäinen. Tiettyä merkkiä ei ole. Ja minua ärsyttää kaikenlainen hörsellys ja sötsötys vaatteissa. Less is more.
(hankinta listalla nuo viininpunaiset pökät)

Esim. tähän tyyliin.

-LASTEN VAATTEET Nämä ovat salakavalasti ja pakostakin eksyneet elämään. Tahdon lapsillen toimivat ja käytännölliset, mutta kauniit vaatteet. Ulko vaatteet ja kengät pitää olla laadukkaat, jotta itse ulkoilu sujuu.

-SISUSTUS Joo, myönnetään. Aina on kiinnostanut. Esim. kerran kun en saanut heti uutta sohvaa huoneeseeni, niin päätin ommella kettiön verhot sohvanpäällisiksi. Ilma lupaa, tietty. Ja ikää oli ehkä 15?
Kuvat internetin ihanasta maailmasta, hakusanalla "sisustus"
Ja tähän samaan kuuluvat värit. Rakasta kirkkaita, selkeitä värejä. Inhokki väri (jos sitä siksi voi kutsua) on beige, beessi what ever. Varmaan käytännöllinen mut se ei muhun vaa uppoa.
Musta, valkoinen, keltainen, purppura, turkoosi..sanoinko jo valkoinen?
Nää väri asiat liittyy varmaan mun valokuvauksen parissa työskentelyynkin osaltaan. Sillä alalla värisävyjen erotus on ihan sallittua.

-KÄDENTAIDOT tekisin itse enemmän, mutta aina ei vaan saa aikaiseksi.. Pidän virkkaamisesta, koska en osaa neuloa/kutoa. Uusimmassa Novita lehdessä oli vaikka kuinka monta ihanaa juttua! Ajattelinkin jos saisi aikaiseksi lapsille pipot. Pienestä on hyvä aloittaa jotta sen saisi valmiiksi asti..(ei yhtään keskeneräistä viritelmää onneksi löydy...*kröhöm*)
Täältä voit katsoa minkä tyylistä olin ajatellut..
Kaikki muukin tähän liittyvä kiinnostaa. Ja tää kirja on ihan helmi!
Kuva lainattu täältä

-HYVÄT TV SARJAT Kuten True Blood, Sons of Anarchy, Sex in the City, Band of Brothers, The Pasific, Sheild, dokumentit yleensäkkin (varsinkin sota) Avara luonto, Kummeli, Aghata Christie tv-leffat ja sarjat. Yleensä brittiläiset toimii paremmin kuin jenkit, en tiedä miksi. Mutta toki poikkeuksia löytyy.

-KIRJAT KaikkiVarekset on luettu, ja melkein kaikki löytyy kotoa. Enimmäkseen tulee luettua dekkareita tai elämänkertoja. Mutta myös muunlaista siinä  sivussa.

HYVÄ MUSIIKKI Nää on näitä makuasioita niinkuin koko postauskin, mutta enemmän uppoaa rock, punk, electro, indie...Vai mitä ne nyt olikaan...
Tässä muutama meitsin lemppari tällä hetkellä :)


 
 


 


-VALOKUVAUS Kaikki koskettavat ja pysähdyttävät kuvat. 
Tämä minut pysäytti.

Kirja löytyy hyllystä ja voin kerota että, itkin kun luin tätä ensimmäisen kerran.

Kaikki nämä asiat ovat siis vain pieniä osia kokonaisuudesta. Nämä ovat minulle tärkeitä, antavat voimaa ja rentouttavat.Ihanaa syksyn alkua!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti