Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 30. heinäkuuta 2012

Rytkyjä

Eli nyt sitä vaate asiaa!
Meillä kesän muutamia vaatehankitoja ovat olleet A:lle t-paitoja ja hattu. Viime vuotiset ovat myös mahtuneet hyvin joten niitä on myös käytössä ollut.
Småfolk on meille merkkinä ennestään tuntematon, mutta tälle kesälle on tullut 3 paitaa, keltainen uutena ja loput second-handina.
Kävin myös katastamassa Polarn o. Pyretin uuden liikkeen Itiksessä. Tarttuihan sieltä jotain mukaan :)
A:lle paita ja V:lle tunika ja hattu ja hanskat. Toivotaan, että nämä hanskat pääsevät käyttöön asti, A:lle aikoinaan ostetut eivät kerinneet kädessä paljoa olla kun toinen niistä jo hävisi :(

Syksy onki sitten jo suuri murheen kryyni!
V:lle nyt löytyy isovelin vanha vk ja talvihaalari. Ja ihana Iita antoi meille muutamat kengät!! Kiitos! Täältä tulee sitten tilalle pojille vähän tavaraa :)
Haalarit isoveikan vanhat, asusteet uudet, kengät saatu.
V:lle haluaisin vielä jonku toisen talvihaalarin ja talvitakin. Sekä hanskat ja pipon ja kypärämyssyn, toiset talvikengät. Villa/fleece puku jos tulee kylmä talvi.

Mutta A:lle!! Tarvitaan taas kahdet uudet kengät, haalari, ja takki, hanskaa, pipoa ja vaikka mitä! Toppahousut ostin kevään alesta. 
Viime vuonna meillä oli ensimmäistä kertaa Molo kids haalari ja se oli loistava hoikalle ja pitkälle pojalle. Ja A piti siitä itsekkin.
Kuva: täältä
Nyt olis ostoslistalla saman merkin haalari, hinta vaan hirvittää...Viime vuonna kun oli rahat edellisen talven haalarista sekä bongasin tämän haalarin jostain loppuunmyynti alesta. 
Nyt täytyy toivoa että käytettynä löytyisi V:lle toinen haalari sekä vaikka A:lle toinen takeista. 

Huh. En edes viitsi miettiä kuinka paljon rahaa vaaditaan laadukkaisiin lastenvaatteisiin. Periaatteeni kun on se, että laadukkaista lasten ulkovaatteista en tingi. 

Katostaan kuinka tässä vielä käy :)

Ai niin... 
Äidilläpäs on uusi talvitakki! Alesta.
Kuva: täältä
Kuva ei tee oikeutta tälle takille, luonnossa on paljon ihanampi <3
 
Vinkkejä otetaan vastaan koskien näitä talven varustuksia!

8 kommenttia:

 1. Juu, samaa miettii varmaan moni: tulevan talven vaatetuksen kustannuksia :) Mutta jos/kun pitää silmät auki blogistaniassa, saattaa säästää pitkän pennin joko alekoodeja bongaamalla tai second handina shoppaamalla.

  Ei sattuisi nuo kaksi second hand-Smäfolkia olemaan meidän kaapeista? ;) Ihan just samat olen myynyt meiltä pois! :D

  VastaaPoista
 2. Juu, netti kirpparit on tarkassa syynissä ja toivottavasti tulee hyviä ale koodeja vastaan :)

  Kyllä, nuo kaksi Småfolkin paitaa on teiltä kotiutuneet meille :) Kiitos vielä kerran. Nuo vanhemmat paidat ovat paksumpaa ja jämäkämpää kangasta kuin tämä uusi. Saa nähdä minkä näköinen tuo uusi paita on vuoden päästä (onkohan näissäkin laatu heikentyny)..

  VastaaPoista
 3. NO mutta oikein kiva että ovat päässeet hyvään uuteen kotiin. Tuolloin myydessäni ei tainnut ollakaan puhetta, että sulla on oma blogi? Tai sitten mulla muisti pätkii :D

  VastaaPoista
 4. Niin ja onnittelut omasta Ticksusta! Mulla on se sadetta pitävä trenssi, ja on muuten aivan sikalaadukas, jos saa noinkin loistavaa termiä käyttää :D Ihana on se ollut kesäsateella ottaa ylle, no problems!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenki oon missanu tän sun kommentin...
   Kiitos vain, Ticketti on lapsilla tuntunut laadukkaalta ja pitäähän se nyt äidilläkin olla hyvät ulkoiluvaatteet!

   Poista
 5. En varmaankaan maininnu että boggaan myös, mutta tässähän tätä on nyt reilu puoli vuotta kirjoiteltu :)
  Kiva että oot eksyny tänne :)

  VastaaPoista
 6. Meidän vaihtarit on vaan aina niin parhaita :) Huippuu et Ceelan kengät on V:lle sopivat! Soitellaan loppuviikolla, niin sovitaan sit milloin päästään kahvittelemaan :)

  VastaaPoista
 7. No niin on!! Joo kyllä ne ainakin nyt näyttää että sopii :)
  Soitellaan!!

  VastaaPoista